Pidän kesästä. Nautin lämmöstä, valosta ja auringosta. Tosin auringossa en jaksa makoilla ja aurinko varsinaisesti ottaa.
Palan helposti ihan täällä Suomessakin. Tämän vuoksi tarvitsen auringonsuojaa myös kotimaassa. Miten sinä tykkäät ottaa aurinkoa?


Itse pidän helposti laitettavista aurinkosuojavoiteista ja siksi olen itse ihastunut suihkutettaviin voiteisiin.Siksipä Oriflamen Sun Zone Sand respect on yksi suosikeistani. Tässä suihkeessa on korka suojakerroin, sekä kevyt ja tahmaamaton koostumus. Se imeyty nopeasti, hylkii hiekkaa ja kestää vettä. Tuote on myös dermatologisesti testattu. Tämänkin löydät verkkokaupastani.

Muistathan, että aurinko suojaa on hyvä lisätä vähintään kahden tunnin välein ja päivän kuumimpaan aikaan välttää suoraa auringossa oloa.  Muut ihanat aurinkosuojatuotteet löydät myös Orilamen verkkokaupasta.32280.jpg?1531655850

Oriflamen CELLULAR PROTECTION  tekniikka suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB säteiltä, jotka aiheuttavat ihon palamista ja ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi se auttaa suoaamaan ihosoluja auringon aiheuttamilta vaurioilta.
Granaattiomenasta peräisin olevan antioksidanttisen uutteen avulla se auttaa vähentämään solujen hapetusstressiä.