Hei

Tervetuloa La Beauté de Laura blogiin. Tämä on henkilökohtainen blogi, jossa kirjoittelen kosmetiikasta, kaudeudesta ja hyvinvoinnista sekä Oriflame edustajuudesta harrastuksena. Oriflame on kosmetiikan suoramyyntiyritys, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1967 ja tullut Suomeen 1968. 

Olen tavallinen perheenäiti. Oriflame kosmetiikkaan tutustuin omien käyttökokemusten kautta etsiessäni laadukasta kosmetiikkaa. Itse liityin Oriflameen, sillä perheessä, jossa on useita naispuolisia menee kosmetiikkaa melkolailla ja oman asiakasnumeron ottaminen tuntui luonnolliselta. Toki pidin itse myös laadukkaista kosmetiikka tuotteista. 

Edustajaksi ryhtyminen kannatti siksikin, että heti ensimmäisestä tilauksestani sain omista ostoksistani alennuksen.
Nyt myös ystävät ovat löytäneet laadukkaan Oriflame kosmetiikan ja tilaavat kauttani. Aloittelen siis Oriflame edustajana.
Testailen tuotteita ja kerron omat kokemukseni niistä. Tervetuloa seuraamaan matkaani Oriflame kosmetiikan parissa. 

Jos kiinnostuit Oriflame tuotteista niitä voit ostaa myös verkkokaupastani.  Verkkokaupan käyttö on sinulle hyvin helppoa ja näppärää. Klikkailet vain haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirryt kassalle, täytät tietosi ja paketti tulee sinulle noin viikossa valitsemaasi toimipisteeseen.  

Laura

nimet%C3%B6n.jpg?1530734257